Geräte und Zubehör
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
1596 kJ /
382 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
2.8 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Spaghetti carbonara
40 Min
Gekookte eieren
20 Min
Geel gekleurde eieren
55 Min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Steak Stroganoff
45 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Erwten met ham
25 Min
Pastasalade met groenten
1 Std.
Kip met warme aardappelsalade
55 Min