Geräte und Zubehör
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Zubereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
1596 kJ /
382 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
2.8 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Kip in perziksaus
40 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Mousse van kaas
10 Min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min