Geräte und Zubehör
Zeevruchtenstoofpot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
uien in stukken70 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember geschild (± 2 cm)1 stuk
-
zonnebloemolie30 g
-
rode paprika's in plakjes (6 cm x 1 cm)200 g
-
witte wijn120 g
-
water300 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
saffraan1 zakje
-
suiker10 g
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
diepgevroren gemengde zeevruchten400 g
-
zout5 g
-
visfumet400 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse kabeljauwfilets in stukken (3 cm)200 g
-
limoen in partjes1
-
verse peterselie½ bos
-
stokbrood om op te dienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1654.1 mg
Eiweiß
25.1 g
Brennwert
1154.6 kJ /
276 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
17.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort Food
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lamscurry
1 Std.
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Keine Bewertungen
Mallorcaanse vissoep
40 Min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Gestoomde aardappelkroon
50 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min