Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 60 g uien, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
150
g verse princessenbonen, in stukken (2-3 cm)
oder 150 g snijbonen, in stukken (2-3 cm) - 150 g verse knop paddestoelen, in vier gesneden
- 250 g kippenborstfilets, in stukken (3 cm)
- ½ - 1 tl fijn zout, naar smaak
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 400 g water
- 200 g room, min. 30% vet
-
1
volle tl groentebouillon
oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 200 g droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta
- 70 g kerstomaten, in twee gesneden
- 16 verse basilicumbladeren, in stukken gescheurd
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2233 kJ / 533 kcal
- Eiweiß
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 41 g
- Fett
- 27 g
- Ballaststoffe
- 4.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Cottage pie
1 godz. 10 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 Std. 15 Min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min