Geräte und Zubehör
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
honing20 g
-
mosterd20 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zoete aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)400 g
-
broccoliroosje kleine stukjes (3 cm)400 g
-
zalmfilet, vers (4 stuks)800 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
feta kaas150 g
-
olijfolie2 el
-
gedroogde pepervlokken¼ tl
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
741 kcal /
3101 kJ
Eiweiß
57.2 g
Fett
43.1 g
Kohlenhydrate
35.1 g
Ballaststoffe
6.6 g
gesättigte Fettsäuren
11.6 g
Natrium
2391.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Risottata Aziatische noedels met groenten
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Keine Bewertungen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Kimchi mac&cheese
50 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min