Geräte und Zubehör
Snelle regenboogsalade
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 porties
Zutaten
-
wortelen in stukken (2 cm)200 g
-
rode paprika in stukken (3 cm)200 g
-
broccoli in roosjes en de stammetjes in schijfjes (0,5 cm)200 g
-
appels (alle soorten) klokhuis verwijderd, in vieren gesneden160 g
-
zonnebloempitten ongezouten30 g
-
olijfolie30 g
-
citroensap15 g
-
honing1 tl
-
mosterd1 ½ tl
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2.8 g
Brennwert
481 kJ /
115 kcal
Fett
7.2 g
Kohlenhydrate
9.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pauzehapjes
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mousse van tonijn
10 Min
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Minuut Koolsla
10 Min
Courgettesoep met munt
35 Min
Oranje gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Rode bietensalade
10 Min
Broccoli-ham omelet
35 Min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 Min
Koolsla
10 Min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min