Geräte und Zubehör
Vislasagne met courgette
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
51 g
Brennwert
2047 kJ /
489 kcal
Fett
20 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Viscurry
35 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min