Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 600 g courgettes, in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)
- 500 g kabeljauwfilet, zonder vel, in stukken (3 cm)
- 150 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g gepelde gamba's
- 400 g water
- 800 g melk
- 80 g bloem
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 snuifje nootmuskaat
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiweiß
- 51 g
- Kohlenhydrate
- 25 g
- Fett
- 20 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.
Knapperige granola
2 godz.
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Keine Bewertungen
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Zalmburgers
25min