Geräte und Zubehör
Gebakken spinazie met eieren
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
harde kaas defrosted50 g
-
diepvriesspinazie for grating (e.g. Gruyère, Cheddar, Parmesan)500 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
zout1 tl
-
bloem50 g
-
melk500 g
-
boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
eieren6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15 g
Brennwert
1327 kJ /
317 kcal
Fett
24 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Veggie regenboog pizza
Keine Bewertungen
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Vinaigrette van paprika's
Keine Bewertungen
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.