
Geräte und Zubehör
Viscurry
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
359 kcal /
1490 kJ
Eiweiß
25 g
Fett
23 g
Kohlenhydrate
11 g
Ballaststoffe
4.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Cookidoo® Aan tafel 2021
10 Rezepte
Benelux
Benelux

Snel op tafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min