
Geräte und Zubehör
Kip garam masala
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
Garam masala kruidenmix
-
zwarte peperkorrels2 tl
-
korianderzaad2 el
-
komijnzaad1 el
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
kruidnagels1 tl
-
gemalen kardemom1 el
-
gemalen kaneel½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
Kip garam masala
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
zure room, 10% vet80 g
-
boter50 g
-
suiker (optional)1 tl
-
zout volgens smaak¼ tl
-
kipfilets ontveld, in stukjes (3 cm) gesneden500 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
277 kcal /
1159 kJ
Eiweiß
32 g
Fett
14 g
Kohlenhydrate
5 g
Ballaststoffe
1.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Chilli con carne
35 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Pekingeend
45 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Snelle Thaise kipcurry
40 Min