
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 3 takjes rozemarijn, vers alleen de blaadjes
- 3 takjes tijm, verse alleen de blaadjes
- 5 bladeren salie, vers
- 150 g uien gehalveerd (1 ui)
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 70 g spek plakken, in stukken (3 cm)
- 750 g lamsstoofvlees, ontbeend in stukken
- ¼ tl fijn zout naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper plus extra naar believen
- 2 wortelen in schijfjes (1-2 cm)
- 2 selderstengels in schijfjes (1-2 cm)
-
2
el bouillonpasta (vlees of groenten)
oder 2 bouillonblokjes (voor 0,5 l) (vlees of groenten) - 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 200 g droge witte wijn
- 100 g water
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 393 kcal / 2479 kJ
- Eiweiß
- 44.3 g
- Fett
- 42.5 g
- Kohlenhydrate
- 7 g
- Ballaststoffe
- 3.925 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Lamscurry
1 Std.
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Couscous met lam en groenten
50 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Groene bron
10 Min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min