Kompatible Versionen
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
oder 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
oder 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiweiß
- 12.7 g
- Kohlenhydrate
- 65.6 g
- Fett
- 9.2 g
- Ballaststoffe
- 3.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Noedelsoep
35min
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Koolsla
10 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20 min