Geräte und Zubehör
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm)tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12.7 g
Brennwert
1590 kJ /
380 kcal
Fett
9.2 g
Ballaststoffe
3.9 g
Kohlenhydrate
65.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Tomatenrijst
30 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Arabische kip met couscous
45 Min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min