Kompatible Versionen
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
80
g geitenkaas, medium hard, in stukken (2-3 cm)
oder 80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm) - 20 g extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook
-
300
g tomaten, rijp, zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)
oder 300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm) - 1 ½ tl fijn zout
- 1 takje verse basilicum, gewassen en gedroogde blaadjes
- 650 g water
- 350 g pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiweiß
- 12.7 g
- Kohlenhydrate
- 65.6 g
- Fett
- 9.2 g
- Ballaststoffe
- 3.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Taart met peer en brie
1sa 10 dk
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1sa
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13小时 30 分钟
Vegetarisch medaillon
Keine Bewertungen
Penne met tonijn
35 min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 min
Garnituur van courgette
30 min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25 min