Geräte und Zubehör
Gierst met kip en curry
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in plakjes (2 mm)10 g
-
currypoeder2 tl
-
uien in blokjes (± 2 cm)100 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)80 - 100 g
-
olie30 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder½ tl
-
kippenborstfilet in stukken (± 2 cm)200 g
-
gierstkorrels200 g
-
doperwten, bevroren80 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
sojasaus20 g
-
zout1 tl
-
verse korianderbladeren gehakt, als afwerking
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
3562 mg
Eiweiß
76.2 g
Brennwert
5956.4 kJ /
1423.6 kcal
Fett
44.9 g
Ballaststoffe
26.6 g
gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
177.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Cholent
Keine Bewertungen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Koolstoofpot met kalkoen
40 Min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 Min
Zoete of hartige pannenkoeken
35 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.