Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
200
g abrikozen, in kwarten
oder 200 g perziken, in kwarten - 70 g rode uien, in kwarten
- 250 g kerstomaten, gehalveerd (zie variatie)
- 180 - 200 g bindsla of Romeinse sla, In stukken gescheurd
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 250 g droge pasta, kort
- 1 teentje knoflook
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 10 g verse basilicumbladeren, en iets meer om af te werken
- 10 g citroensap
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes rode chilivlokken
- 2 - 3 snuifjes zout
- 4 burrata (± 50 g stuk) (zie variatie)
- stokbrood, diagonaal doorgesneden en gegrild (optional)
- gemengde zaden, om te bestrooien (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2116 kJ / 505.8 kcal
- Eiweiß
- 25.3 g
- Kohlenhydrate
- 40.4 g
- Fett
- 27.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 12.1 g
- Ballaststoffe
- 3.1 g
- Natrium
- 1195 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Couscous met lam en groenten
50 min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Citroen-kokos bliss balletjes
Žádné hodnocení
Taart met peer en brie
1h 10 min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20 min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Zalm met venkel
40 min