
Geräte und Zubehör
Gevulde groenten
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
243 kcal /
1018 kJ
Eiweiß
9 g
Fett
10 g
Kohlenhydrate
28 g
Ballaststoffe
5.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Horror punch
20 Min
Ratatouille
40 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Balletjes met aubergines
1 Std.
Champignontaart
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Rijst met groentemix
55 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min