Geräte und Zubehör
Gevulde groenten
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
1018 kJ /
243 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
5.7 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Ratatouille
40 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Minestrone
45 Min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen