Geräte und Zubehör
Gevulde groenten
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
1018 kJ /
243 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
5.7 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Keine Bewertungen
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Keine Bewertungen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Gierst met kip en curry
35 Min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min