Geräte und Zubehör
Gevulde groenten
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 porties
Zutaten
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
9 g
Brennwert
1018 kJ /
243 kcal
Fett
10 g
Ballaststoffe
5.7 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Hot dogs
35 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min