Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
TM6 TM5

Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.

4.6 ( 26 Bewertungen )

Zutaten

Ricotta gevulde kippenborst

  • 40 g Parmezaanse kaas in stukken
  • 15 g verse bladpeterselie
  • 15 g verse munt
  • 1 el citroenzeste
  • 200 g ricotta koud
  • 1 tl zout
  • 1 tl vers gemalen peper
  • 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend

Tomatenrisotto

  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 15 g verse bladpeterselie
  • 40 g olijfolie
  • 300 g risottorijst
  • 200 g rijpe tomaat in 4 gesneden
  • 60 g droge witte wijn
  • 500 g water
  • 1 volle el groentebouillonpasta
    oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • ½ tl zout
  • ¼ tl vers gemalen zwarte peper
  • 20 g tomatenpuree
  • 30 g boter

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
569 kcal / 2392 kJ
Eiweiß
52 g
Fett
20 g
Kohlenhydrate
43 g
Ballaststoffe
1.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte