Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
De dag ervoor
- 380 g rode wijn, (type Provence. ½ fles ongeveer)
- 250 g runderbouillon, gebruiksklaar
- 700 g rundsstoofvlees, van Aubrac, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje, platgedrukt
- 1 wortel, in stukken gesneden
- 3 snuifjes gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- ½ tl zout
- 4 snuifjes vers gemalen peper
- 1 ui
- 1 kruidnagel
Dezelfde dag
- 100 g ui, doormidden gesneden
- 35 g sjalotten, doormidden gesneden
- 30 g olijfolie
- 1 knoflookteentje
- 100 g gerookte spek, in reepjes gesneden
- 200 g tomaten, coulis
- 1 el maïszetmeel
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- zout
- gemalen peper
- sinaasappelschil
- 1 takje verse rozemarijn, alleen de naaldjes
- 4 wortelen, gesneden
- 80 g ontpitte zwarte olijven
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1741 kJ / 411.2 kcal
- Eiweiß
- 44 g
- Kohlenhydrate
- 8.8 g
- Fett
- 16.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 5.7 g
- Ballaststoffe
- 4.3 g
- Natrium
- 721.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 godz.
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Courgette en ham lasagne
1h 5 phút
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Aardappelsoep met curry
35 min
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 min