Stoofpotje van Aubrac
TM6

Stoofpotje van Aubrac

3.7 ( 7 Bewertungen )

Zutaten

De dag ervoor

  • 380 g rode wijn (type Provence. ½ fles ongeveer)
  • 250 g runderbouillon gebruiksklaar
  • 700 g rundsstoofvlees van Aubrac, in stukken gesneden
  • 1 knoflookteentje platgedrukt
  • 1 wortel in stukken gesneden
  • 3 snuifjes gedroogde tijm
  • 1 vers laurierblad
  • ½ tl zout
  • 4 snuifjes vers gemalen peper
  • 1 ui
  • 1 kruidnagel

Dezelfde dag

  • 100 g ui doormidden gesneden
  • 35 g sjalotten doormidden gesneden
  • 30 g olijfolie
  • 1 knoflookteentje
  • 100 g gerookte spek in reepjes gesneden
  • 200 g tomaten coulis
  • 1 el maïszetmeel
  • 1 snuifje gedroogde tijm
  • 1 vers laurierblad
  • zout
  • gemalen peper
  • sinaasappelschil
  • 1 takje verse rozemarijn alleen de naaldjes
  • 4 wortelen gesneden
  • 80 g ontpitte zwarte olijven

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
411.2 kcal / 1741 kJ
Eiweiß
44 g
Fett
16.2 g
Kohlenhydrate
8.8 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Natrium
721.3 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte