Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g kippenborst filet, zonder vel, in stukken (2 x 2 cm )
- 30 g olie
- 2 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 2 ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 citroen, biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst
- 80 g manchego kaas oud, in stukken
- 200 g rode paprika in stukken
- 1 sjalot gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 6 takjes verse tijm naaldjes afgeplukt
- 20 g boter
- 300 g risottorijst (bijv. Carnaroli)
- 50 g witte wijn
- 750 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta
oder ½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2435 kJ / 582 kcal
- Eiweiß
- 35 g
- Kohlenhydrate
- 62 g
- Fett
- 19 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Risotto bolognese
45 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Shakshuka
50min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Appel-notenbrood
1h 25min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Zomerse pastasalade
30 min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min