
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 40 g Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm), plus extra geraspt om te garneren
- 1220 g water
- 300 g pompoen vlees in stukken (2 cm)
- 1 el extra vergine olijfolie
- ½ - 1 tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper naar believen
- 30 g sjalotten
- 100 g spek plakken, in dunne stukken
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 60 g droge witte wijn
-
1
el groentebouillonpasta
oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - fijn zout naar believen
-
60
g bevroren doperwten
oder 60 g verse groene erwten - verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 345 kcal / 1452 kJ
- Eiweiß
- 10.2 g
- Fett
- 12.4 g
- Kohlenhydrate
- 47.2 g
- Ballaststoffe
- 2.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Risotto bolognese
45 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min