Geräte und Zubehör
Spinazierisotto met asperges
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
26 g
Brennwert
3008 kJ /
718 kcal
Fett
36 g
Kohlenhydrate
70 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Betty Bossi
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Pompoenrisotto met spek
25 Min