
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
- 50 g ui gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 150 g verse jonge spinazie
- 90 g gefermenteerde melk
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 718 kcal / 3008 kJ
- Eiweiß
- 26 g
- Fett
- 36 g
- Kohlenhydrate
- 70 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min