Geräte und Zubehör
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
11 g
Brennwert
1659 kJ /
396 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Citroenslush
10 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Zalmsoufflé
1 Std.
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Havertaart
Keine Bewertungen
Erwten met ham
25 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min