Geräte und Zubehör
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
11 g
Brennwert
1659 kJ /
396 kcal
Fett
13 g
Kohlenhydrate
54 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Keine Bewertungen
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min