Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
TM5 TM6

Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle

4.5 (15 Bewertungen)

Zutaten

Zalm in amandelkorst

  • 40 g olijfolie, en meer om in te vetten
  • 4 verse zalmfilets, ontveld (ong. 150 g stuk)
    oder 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (ong. 150 g stuk)
  • 30 g vers geperst citroensap
  • 20 g Dijon mosterd
  • 15 g honing
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ tl zout
  • 20 g gepelde amandelen
  • 50 g brood, in stukken
  • 5 g verse peterselie

Citroen tagliatelle met asperges

  • 1200 g water
  • 1 volle tl groentebouillonpasta
    oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • 300 g verse ei pasta, type tagliatelle
  • 250 g groene asperges, in stukken (2 cm)
  • 1 el extra vergine olijfolie
  • ½ citroen, zeste en sap
  • verse peterselie, gehakt, als garnering

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
2647 kJ / 633 kcal
Eiweiß
40 g
Kohlenhydrate
36 g
Fett
36 g
Ballaststoffe
3.6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte