Geräte und Zubehör
Kip gevuld met groenten en aardappelen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
Gevulde kip
-
courgette in stukken100 g
-
rode paprika in stukken100 g
-
mozzarella in blokjes200 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
basilicum1 snuifje
-
kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)800 g
-
kruidenzout1 tl
-
courgette100 g
-
rode paprika200 g
-
gele paprika150 g
-
water600 g
-
aardappelen in schijfjes400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem30 g
-
volle room30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
62 g
Brennwert
2113 kJ /
505 kcal
Fett
15 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Japanse kip curry
55 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Kip in perziksaus
40 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min