Geräte und Zubehör
Kip gevuld met groenten en aardappelen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
Gevulde kip
-
courgette in stukken100 g
-
rode paprika in stukken100 g
-
mozzarella in blokjes200 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
basilicum1 snuifje
-
kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)800 g
-
kruidenzout1 tl
-
courgette100 g
-
rode paprika200 g
-
gele paprika150 g
-
water600 g
-
aardappelen in schijfjes400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem30 g
-
volle room30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
62 g
Brennwert
2113 kJ /
505 kcal
Fett
15 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min