
Geräte und Zubehör
Kip gevuld met groenten en aardappelen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
Gevulde kip
-
courgette in stukken100 g
-
rode paprika in stukken100 g
-
mozzarella in blokjes200 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
basilicum1 snuifje
-
kippenborstfilet (ong. 4-6 filets)800 g
-
kruidenzout1 tl
-
courgette100 g
-
rode paprika200 g
-
gele paprika150 g
-
water600 g
-
aardappelen in schijfjes400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem30 g
-
volle room30 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
505 kcal /
2113 kJ
Eiweiß
62 g
Fett
15 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 Std. 5 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min