
Geräte und Zubehör
Griekse varkensstoofpot
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
water500 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
basmati rijst250 g
-
uien in vier gesneden200 g
-
paprika, rode in vier gesneden, zaadjes verwijderd200 g
-
olijfolie30 g
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
paprikapoeder2 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
varkenshaasje in reepjes (1 x 1,5 cm)700 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
579 kcal /
2420 kJ
Eiweiß
48.1 g
Fett
14.7 g
Kohlenhydrate
63.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Snel op tafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Steak Stroganoff
45 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Kip in perziksaus
40 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min