
Kompatible Versionen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten in stukken
- 55 g boter in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas verkruimeld
- verse rozemarijn (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1222 kcal / 5113 kJ
- Eiweiß
- 55 g
- Fett
- 92 g
- Kohlenhydrate
- 36 g
- Ballaststoffe
- 5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Kip garam masala
50 Min
Vanilleroomijs
12 Std.
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min