Geräte und Zubehör
Lamscurry
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
-
uien doormidden gesneden100 g
-
gember, vers wortel10 g
-
koriander, vers1 bos
-
olijfolie15 g
-
currypoeder3 el
-
zonnebloemolie5 g
-
lamsfilet in blokjes gesneden (2 cm)800 g
-
water200 g
-
kokosmelk400 g
-
zout aan te passen aan de smaak1 snuifje
-
peper, gemalen aan te passen aan de smaak1 snuifje
-
wortelen in stukken gesneden400 g
-
zoete aardappelen in stukken gesneden300 g
-
kokos, gedroogd, geraspt1 snuifje
-
verse groene erwten gepeld150 g
-
verse tuinbonen geblancheerd en geschild80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
28 g
Brennwert
2865 kJ /
689 kcal
Fett
53 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Verwarmende gerechten
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
De eerste hap: Kip en Groenten
Keine Bewertungen
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Rucola taart
Keine Bewertungen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min