Geräte und Zubehör
XXL - Pompoensoep
Zubereitung 35 Min
Gesamt 50 Min
12 porties
Zutaten
-
verse gember in dunne plakjes gesneden40 g
-
uien gehalveerd200 g
-
knoflookteentje2
-
komijn, gemalen1 ½ el
-
paprika, zoet2 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen2 tl
-
koriander, gemalen2 tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden60 g
-
pompoen vlees1200 g
-
water1000 g
-
400 g waterwitte wijn400 g
-
tomatenpuree (optional)60 g
-
4 groentebouillonblokjesgroentebouillonpasta4 volle tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
lente-uitjes5
-
room, elk type (van koemelk)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
218 mg
Eiweiß
3 g
Brennwert
943 kJ /
225 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Winter recepten
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Keine Bewertungen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Broccolisoep
15 Min
Butternut en gembersoep
35 Min
Romige courgettensoep
35 Min
Aardappelsoep met curry
35 Min
Romige champignonsoep
20 Min
Pompoensoep met room
35 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Aardappel-preisoep
40 Min