
Geräte und Zubehör
XXL - Pompoensoep
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 50 Min
12 porties
Zutaten
-
verse gember in dunne plakjes gesneden40 g
-
uien gehalveerd200 g
-
knoflookteentjes2
-
komijn, gemalen1 ½ el
-
paprika, zoet2 el
-
kurkuma, gedroogd, gemalen2 tl
-
koriander, gemalen2 tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden60 g
-
pompoen vlees1200 g
-
water1000 g
-
witte wijn400 g
-
tomatenpuree (optional)60 g
-
groentebouillonpasta4 volle tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen1 tl
-
lente-uitjes5
-
room, elk type (van koemelk)400 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
225 kcal /
943 kJ
Eiweiß
3 g
Fett
17 g
Kohlenhydrate
13 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Natrium
218 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Winter recepten
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Courgettesoep met munt
35 Min
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Italiaanse brunch
1 Std. 30 Min
Broccolisoep
15 Min
Drie soorten melk cake
2 Std.
Butternut en gembersoep
35 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Mysterieuze soep
45 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min