Geräte und Zubehör
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
Broccoli en aardappelen
-
broccoli in roosjes600 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
Kaassaus
-
blauwschimmelkaas in stukken100 g
-
bloem20 g
-
boter50 g
-
room80 g
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
15 g
Brennwert
1753 kJ /
418 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
6.4 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Oranje gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Geel gekleurde eieren
55 Min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Erwten met ham
25 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Bloemkool met kaas
55 Min
Aardappelpuree
45 Min