Kompatible Versionen
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Broccoli en aardappelen
- 600 g broccoli, in roosjes
- 700 g water
- ½ tl zout
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
Kaassaus
- 100 g blauwschimmelkaas, in stukken
- 20 g bloem
- 50 g boter
- 80 g room
- ¼ tl gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1753 kJ / 418 kcal
- Eiweiß
- 15 g
- Kohlenhydrate
- 33 g
- Fett
- 25 g
- Ballaststoffe
- 6.4 g
Alternative Rezepte
Aardappelpuree
45 min
Aardappel- en groentenpuree
40 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Bloemkool met kaas
55 min
Gekookte eieren
20min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Gekookte pasta
20min
Gevulde groenten
1h 20 phút
Vissticks met tomatensaus
50min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Keine Bewertungen
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.