
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers geborsteld en in reepjes gesneden
- zout naar wens
- gemalen peper naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat (optional)
- 200 g quenelle in plakjes
- 8 pasteitjes
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 405 kcal / 1691 kJ
- Eiweiß
- 12 g
- Fett
- 27 g
- Kohlenhydrate
- 29 g
- Ballaststoffe
- 2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Russische salade
Keine Bewertungen
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Mosselen met frietjes
45 Min
Waterzooi van kip
1 Std.
Gestoomde marmercake
1 Std. 30 Min
Pudding
15 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min