Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 600 g water
- 130 g wortels, in stukken gesneden
- 60 g selderij, in stukken gesneden
- 60 g selderij bladeren
- 1 kippenbouillon blokje (voor 0,5 l)
- 600 g kipfilet, zonder vel, in repen gesneden (5 cm x 2 cm)
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- ¼ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 150 g champignons, in plakjes gesneden
- 40 g meel
- 100 g room
- 1 tl Worcestershiresaus (optional)
- 1 tl citroensap
- 60 g boter, ongezouten, in stukken gesneden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1693 kJ / 405 kcal
- Eiweiß
- 39 g
- Kohlenhydrate
- 12 g
- Fett
- 22 g
- Ballaststoffe
- 3.1 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Kip met warme aardappelsalade
55p
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Zalmsoufflé
1h
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Kip in perziksaus
40min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Balletjes in Spaanse saus
55p