Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g olijfolie
- 15 g bloem
- 100 g uien, in stukken
- 200 g wortelen, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 2 el mosterd
- 1 el verse tijmblaadjes
- 500 g vastkokende aardappelen, geschild, in blokjes (3 cm)
- 150 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
oder 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ - 1 tl fijn zout, naar smaak
- 2 - 3 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 800 g kippenborstfilet, ontveld, in blokjes (4 cm)
- 100 g room, min. 30% vet
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1419 kJ / 340 kcal
- Eiweiß
- 35 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 12 g
- Ballaststoffe
- 2.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Kipfilets pizzaiola
55min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Kip met romige groenten saus
50min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Griekse varkensstoofpot
45min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Viscurry
35 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Kip met warme aardappelsalade
55min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min