Geräte und Zubehör
Slowcooken kalfsstoofpot
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
6 porties
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
verse tijm1 takje
-
verse laurierbladeren2
-
selderstengel in stukken1
-
verse bladpeterselie1 bos
-
prei in plakjes (1,5 cm)100 g
-
wortelen in plakjes (1,5 cm)150 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen witte peper naar eigen smaak1 tl
-
water900 g
-
kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)1000 g
-
verse champignons in vieren of zessen gesneden500 g
-
boter50 g
-
bloem50 g
-
room, 35% vet100 g
-
eierdooiers2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
34.8 g
Brennwert
1892 kJ /
454 kcal
Fett
30.7 g
Kohlenhydrate
9.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Aromatische kipcurry
1 Std.
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Romige Feta Dip
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.