Geräte und Zubehör
Waterzooi van Kip
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
bouillon van kip500 g
-
kipfilet in blokjes gesneden (1,5 cm)450 g
-
prei150 g
-
wortelen in staafjes gesneden150 g
-
selder in staafjes gesneden150 g
-
zout
-
gemalen peper
-
eierdooiers2
-
roomkaas150 g
-
verse kervel fijngesneden2 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
33 g
Brennwert
931 kJ /
224 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dit is Belgisch!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Gekruide lamstaart
40 Min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Zalm met venkel
40 Min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 Min