Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
De dag ervoor
- 80 g comté kaas, in blokjes gesneden
- 500 g water
- 900 g witloof, Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden
- 2 knoflookteentjes, geschild en ontkiemd
- 40 g bloem
- 400 g melk
- zout
- gemalen peper
- gemalen nootmuskaat, aan te passen aan de smaak
- 6 - 8 sneetjes gekookte ham
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1695 kJ / 406 kcal
- Eiweiß
- 29 g
- Kohlenhydrate
- 21 g
- Fett
- 22 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 godz.
Mosselen met frietjes
45 Min
Spiesje van konijn, appel en pruim
Keine Bewertungen
Waterzooi van kip
1 godz.
Koninginnenhapje
55min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 godz. 15 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Met honing geglazuurde wortelen
30 min