
Geräte und Zubehör
Witloof met ham, gegratineerd met comté
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 13 Std.
4 porties
Zutaten
De dag ervoor
-
comté kaas in blokjes gesneden80 g
-
water500 g
-
witloof Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd900 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden40 g
-
knoflookteentjes geschild en ontkiemd2
-
bloem40 g
-
melk400 g
-
zout
-
gemalen peper
-
gemalen nootmuskaat aan te passen aan de smaak
-
gekookte ham6 - 8 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
406 kcal /
1695 kJ
Eiweiß
29 g
Fett
22 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Mosselen met frietjes
45 Min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Waterzooi van kip
1 Std.
Portugees crème brûlée
25 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Koninginnenhapje
55 Min