
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
De dag ervoor
- 80 g comté kaas in blokjes gesneden
- 500 g water
- 900 g witloof Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden
- 2 knoflookteentjes geschild en ontkiemd
- 40 g bloem
- 400 g melk
- zout
- gemalen peper
- gemalen nootmuskaat aan te passen aan de smaak
- 6 - 8 sneetjes gekookte ham
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 406 kcal / 1695 kJ
- Eiweiß
- 29 g
- Fett
- 22 g
- Kohlenhydrate
- 21 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Waterzooi van kip
1 Std.
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
XXL - Pompoensoep
50 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Bechamelsaus
15 Min