Geräte und Zubehör
Witloof met ham, gegratineerd met comté
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Std.
4 porties
Zutaten
De dag ervoor
-
comté kaas in blokjes gesneden80 g
-
water500 g
-
witloof Belgisch, (6 tot 8 stronken, afhankelijk van de grootte), harde kern verwijderd900 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden40 g
-
knoflookteentjes geschild en ontkiemd2
-
bloem40 g
-
melk400 g
-
zout
-
gemalen peper
-
gemalen nootmuskaat aan te passen aan de smaak
-
gekookte ham6 - 8 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
29 g
Brennwert
1695 kJ /
406 kcal
Fett
22 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Keine Bewertungen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Waterzooi van Kip
1 Std.
Koninginnenhapje
55 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Béchamelsaus
15 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min