Geräte und Zubehör
Broccolisoep met volkoren croutons
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
teentje knoflook1
-
witte uien gehalveerd60 g
-
olijfolie30 g
-
broccoliroosjes500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water450 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
gorgonzola verkruimeld, en iets meer in stukken om af te werken80 g
-
brood volkoren, geroosterd, in blokjes60 g
-
gemalen zwarte peper om op te dienen2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
362 mg
Eiweiß
10.3 g
Brennwert
1309.5 kJ /
313 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Kohlenhydrate
18.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Broccolisoep
15 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min