Geräte und Zubehör
Zachte bloemkoolsoep
Zubereitung 5 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
ongezouten boter20 g
-
sjalot in stukken (2-3 cm)60 g
-
bloemkoolroosjes (nettogewicht)500 g
-
aardappelen in stukken (1-2 cm)200 g
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
olijfolie
-
verse bieslook gesnipperd10 stengels
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
828 kJ /
198 kcal
Fett
14.6 g
Ballaststoffe
3.9 g
Kohlenhydrate
12.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel 2022!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Winterse soepen
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Pompoensoep
35 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Broccolisoep
15 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Romige champignonsoep
20 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min