Geräte und Zubehör
Koolsla
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 porties
Zutaten
-
kool in stukken200 g
-
wortelen in stukken100 g
-
groene appel (ca. 100 g), in vieren gesneden1
-
uien (optional) volgens smaak20 g
-
zout volgens smaak1 snuifje
-
gemalen zwarte peper volgens smaak1 snuifje
-
mayonaise volgens smaak2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
554 kJ /
133 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Minuut Koolsla
10 Min
Rode bietensalade
10 Min
Kippenbouillonpasta
45 Min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Snelle regenboogsalade
10 Min
Geroerbakte groenten
10 Min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Groentensaus voor pasta
40 Min
Bessenschuim
10 Min