Veelzijdige stevige soep
TM6

Veelzijdige stevige soep

4.5 (2 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 - 25 g olijfolie
  • 100 - 150 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
  • 350 - 400 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
  • 50 g gemengde diepvriesgroenten (optional)
    oder 50 g diepvriesdoperwten (optional)
  • 700 - 800 g water
  • 1 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
    oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • ½ - 1 tl zout
    oder ½ - 1 el sojasaus
  • 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep

Nährwerte
pro 1 porties
Brennwert
670 kJ / 160 kcal
Eiweiß
5 g
Kohlenhydrate
20 g
Fett
5 g
Ballaststoffe
3.8 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte