Geräte und Zubehör
Bloemkool met kaas
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 porties
Zutaten
-
200 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken200 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes1
-
bloem50 g
-
boter40 g
-
melk500 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen witte peper volgens smaak2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optional)1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17 g
Brennwert
1273 kJ /
305 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
5.1 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Bechamelsaus
15 Min
200 g prei fruiten
20 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Bechamelsaus
15 Min
Appelmoes
20 Min
Aardappelpuree
45 Min