Geräte und Zubehör
Bessenschuim
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
8 porties
Zutaten
-
suiker140 g
-
gemengde rode bessen uit de diepvries500 g
-
10 - 30 g limoensapcitroensap10 - 30 g
-
eiwitten2
-
gemengde verse rode bessen voor de garnering (optioneel)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
417 kJ /
100 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
3.2 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chocolademousse
3 Std. 20 Min
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Limonade
5 Min
Granaatappel Mojito
10 Min
Aardbeiendaiquiri
10 Min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min
Koffiedessert
15 Min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 Min