Geräte und Zubehör
Pompoensoep met room
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portie
Zutaten
-
gember, vers wortel in dunne plakjes20 g
-
lente-ui 2 in stukken (3 cm) en 1 in diagonale ringen (2 mm)90 gram
-
komijnzaad1 ½ tl
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen¾ tl
-
koriander, vers¾ tl
-
boter30 g
-
pompoen vlees in stukjes (2-3 cm)600 g
-
water700 g
-
tomatenpuree30 g
-
1 ½ kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
peper, gemalen½ tl
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
746 kJ /
178 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
2.5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Glutenvrij Brood
3 Std. 20 Min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
40 Min
XXL - Pompoensoep
50 Min
Broccolisoep
15 Min
Verse Tomatensoep
30 Min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50 Min