Pompoensoep met room
TM6

Pompoensoep met room

( Keine Bewertungen )

Zutaten

  • 20 gram gember, vers wortel in dunne plakjes
  • 90 gram lente-ui 2 in stukken (3 cm) en 1 in diagonale ringen (2 mm)
  • 1 ½ theelepel komijnzaad
  • 2 theelepel zoete paprikapoeder
  • ¾ theelepel kurkuma, gedroogd, gemalen
  • ¾ theelepel koriander, vers
  • 30 gram boter
  • 600 gram pompoen vlees in stukjes (2-3 cm)
  • 700 gram water
  • 30 gram tomatenpuree
  • 1 ½ theelepel groentebouillonpasta
    oder 1 ½ kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • ½ theelepel zout
  • ½ theelepel peper, gemalen
  • 200 gram room, elk type (van koemelk)

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
178 kcal / 746 kJ
Eiweiß
3 g
Fett
15 g
Kohlenhydrate
7 g
Ballaststoffe
2.5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte