Geräte und Zubehör
Pompoensoep met room
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portie
Zutaten
-
gember, vers wortel in dunne plakjes20 g
-
lente-ui 2 in stukken (3 cm) en 1 in diagonale ringen (2 mm)90 gram
-
komijnzaad1 ½ tl
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen¾ tl
-
koriander, vers¾ tl
-
boter30 g
-
pompoen vlees in stukjes (2-3 cm)600 g
-
water700 g
-
tomatenpuree30 g
-
1 ½ kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
peper, gemalen½ tl
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
746 kJ /
178 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
2.5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bloemige Focaccia
Keine Bewertungen
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Broccolisoep
15 Min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Keine Bewertungen
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Béchamelsaus
15 Min
Verse Tomatensoep
30 Min