
Geräte und Zubehör
Bolognesesaus
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
348.7 kcal /
1459.1 kJ
Eiweiß
19.4 g
Fett
25.2 g
Kohlenhydrate
8.7 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Natrium
527.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Pad Thai
45 Min
Lolly's met aardbeien
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Verse Tomatensoep
30 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min