Geräte und Zubehör
Bolognesesaus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
527.2 mg
Eiweiß
19.4 g
Brennwert
1459.1 kJ /
348.7 kcal
Fett
25.2 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
8.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Koninginnenhapje
55 Min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Eiersalade met curry
1 Std. 30 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 Std.