Geräte und Zubehör
Romige champignonsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 porties
Zutaten
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden400 g
-
water500 - 600 g
-
melk200 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
room50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
roomkaas (optional)40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
7 g
Brennwert
550 kJ /
132 kcal
Fett
9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 godz.
Romige aspergesoep
25 min
Broccolisoep
15 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Gembersoep met rode paprika
50 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Aardappel-preisoep
40 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Romige tomatensoep
25 min
Romige courgettensoep
25 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min