Geräte und Zubehör
Ijs van bevroren fruit
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
4 porties
Zutaten
-
suiker naar smaak60 - 100 g
-
fruit, bevroren indien nodig in stukjes gesneden, ingevroren in een enkele laag (zie tip)500 g
-
citroensap (optional)2 tl
-
eiwit (optional) (zie tip)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
554 kJ /
133 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
3.5 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux

Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vruchtenroomijs
5 Min
Prei en Kaas Taart
1 Std. 5 Min
Paksoi en ham rijst
40 Min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Keine Bewertungen
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Yoghurtijs met mango
12 Std.
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Venkelsapje
10 Min
Citroenijs
8 Std. 30 Min
Snel vruchtenijs
10 Min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min