Geräte und Zubehör
Ijs van bevroren fruit
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
4 porties
Zutaten
-
suiker naar smaak60 - 100 g
-
fruit, bevroren indien nodig in stukjes gesneden, ingevroren in een enkele laag (zie tip)500 g
-
citroensap (optional)2 tl
-
eiwit (optional) (zie tip)1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
554 kJ /
133 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
3.5 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Fruit ijs
5 Min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Vruchtenroomijs
5 Min
Snel vruchtenijs
10 Min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Slagroom
10 Min
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min
Koffiedessert
15 Min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min