Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 500 g water
- 1 ½ tl zout, volgens smaak
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)
- 1 citroen, liefst biologisch, geraspte schil en sap
- 1 snuifje vers gemalen peper, volgens smaak
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit®)
oder 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 tl citroenzeste
- zout, volgens smaak
- vers gemalen peper, volgens smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiweiß
- 45 g
- Kohlenhydrate
- 27 g
- Fett
- 48 g
- Ballaststoffe
- 4 g
Alternative Rezepte
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min