Geräte und Zubehör
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 stuks
Zutaten
Express bladerdeeg
-
boter eerder in stukken bevroren150 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
koud water75 g
Vulling
-
rozijnen150 g
-
rum100 g
-
appels Golden, geschild, ontpit, in stukken5
-
kaneelpoeder en iets meer als afwerking1 tl
-
halfgezouten boter in kleine stukken50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
3 g
Brennwert
1614 kJ /
385 kcal
Fett
21.5 g
Ballaststoffe
5.3 g
Kohlenhydrate
43.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Desserts
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 Std.
Paashaas apero-hapjes
Keine Bewertungen
Paaspastei
Keine Bewertungen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Appeltaart
1 Std.
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen