Geräte und Zubehör
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 stuks
Zutaten
Express bladerdeeg
-
boter eerder in stukken bevroren150 g
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
koud water75 g
Vulling
-
rozijnen150 g
-
rum100 g
-
appels Golden, geschild, ontpit, in stukken5
-
kaneelpoeder en iets meer als afwerking1 tl
-
halfgezouten boter in kleine stukken50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
3 g
Brennwert
1614 kJ /
385 kcal
Fett
21.5 g
Ballaststoffe
5.3 g
Kohlenhydrate
43.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Desserts
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Appeltaart
1 Std.
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Pudding
15 Min
Basis karamel
25 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Frangipane met peer
1 Std. 30 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.
Appelcake
1 Std.