Geräte und Zubehör
Tagliatelle met broccoli
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
4 porties
Zutaten
-
zout om te koken½ tl
-
100 g gekookte ham, in blokjes (± 1 cm)spek in blokjes (± 1 cm)100 g
-
olijfolie20 g
-
water en meer om te koken60 g
-
gemalen zwarte peper om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
487.3 mg
Eiweiß
17.8 g
Brennwert
2436.1 kJ /
582.3 kcal
Fett
22.5 g
Ballaststoffe
4.9 g
gesättigte Fettsäuren
7.8 g
Kohlenhydrate
61 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Aardbeienmilkshake
5 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Gehakte uien
5 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min