Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
oder 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout, volgens smaak
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (optional)
- 400 g tomaten, in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiweiß
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 25 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoffe
- 3.4 g
Alternative Rezepte
Bloemkool met kaas
55min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Appelcake
1hod.
Kip met rode paprika
1h 5min
Goulash van soja met knoedels
1óra 25p
Zalm met venkel
40min
Forel met hollandaisesaus
50min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1hod.