Vis en aardappelen met tomatensaus
TM31 TM5 TM6

Vis en aardappelen met tomatensaus

4.6 (8 Bewertungen)

Zutaten

  • 800 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
  • 6 moten heek (120-200 g elk)
    oder 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk)
  • 2 tl zout, volgens smaak
  • 150 g uien, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g wortelen, in stukken
  • 30 g olijfolie, en meer voor het invetten
  • 50 g witte wijn (optional)
  • 400 g tomaten, in stukken
  • ½ tl gemalen zwarte peper
  • 100 g water

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
1269 kJ / 302 kcal
Eiweiß
33 g
Kohlenhydrate
25 g
Fett
7 g
Ballaststoffe
3.4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte