
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 800 g aardappelen in stukken (3-4 cm)
-
6
moten heek (120-200 g elk)
oder 6 witvisfilets (elk soort witvis, 120-200 g elk) - 2 tl zout volgens smaak
- 150 g uien gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 100 g wortelen in stukken
- 30 g olijfolie en meer voor het invetten
- 50 g witte wijn (optional)
- 400 g tomaten in stukken
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 100 g water
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 302 kcal / 1269 kJ
- Eiweiß
- 33 g
- Fett
- 7 g
- Kohlenhydrate
- 25 g
- Ballaststoffe
- 3.4 g
Alternative Rezepte
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 min
Appelpunch
30 min
Aardappelpuree
45 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 h 15 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 h 35 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 h
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min