Geräte und Zubehör
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie80 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroenen bij voorkeur biologisch, schil en sap1 - 2
-
4 witvisfilets, (elk soort witvis), (120-200 g elk)tarbotfilets (120-200 g elk)4
-
gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden200 g
-
peterselieblad, vers alleen de blaadjes6 takjes
-
water500 g
-
aardappelen geschild, in plakjes gesneden (3 mm)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30 g
Brennwert
1693 kJ /
404 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
2.3 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Steak au Poivre
20 Min
Zalmsoufflé
1 Std.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Basisbouillon
Keine Bewertungen
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min