Geräte und Zubehör
Forelmousse
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
20 stuks
Zutaten
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
4 g
Brennwert
257 kJ /
62 kcal
Fett
3 g
Ballaststoffe
1.2 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestjes
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mayonaise
5 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Vitello tonnato
13 Std.
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Mousse van ham
10 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min