Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
TM5 TM6

Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti

3.7 (9 Bewertungen)

Zutaten

  • 400 g kippenborst filet, zonder vel

Tomatensaus

  • 1 teentje knoflook
  • 80 g ui, gehalveerd
  • 3 takjes verse peterseliebladeren
  • 20 g olijfolie
  • 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
  • ¾ tl zout
  • ¼ tl gemalen zwarte peper
  • 1 ½ tl groentebouillonpasta
    oder 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • 600 g gehakte tomaten, uit blik
  • 150 g water

Kipballetjes

  • 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 50 g brood, oud, in stukken
  • 60 g melk
  • ¾ tl gedroogde oregano
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje gemalen zwarte peper
  • 1 ei

Spaghetti

  • 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
  • 15 g olijfolie
  • 1200 g water
  • 1 ½ tl zout
  • 270 g droge pasta, type spaghetti

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
2507 kJ / 599 kcal
Eiweiß
46 g
Kohlenhydrate
60 g
Fett
17 g
Ballaststoffe
6 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte